2012. augusztus 14., kedd

Ildikóéknál

 
Meglátogattuk Ildikót és a családját. Egy nagyon helyes házban laknak Barton-ban. Már az utcából gyönyörű kilátás nyílik a városra, és a nyílt tengerre! A házuk hegyoldalban van, ezért a bejárat a garázs szinten van és onnan lefelé a nappali és a hálószobák vannak. Ők is bérlik a lakást, de néhány év múlva elővásárlási joguk lesz rá. 

Mielőtt ideköltöztek drogosok éltek itt, úgy kellett őket kisöpörni, mert nem nagyon akartak kimozdulni innen. Szépen felújították és nagyon hangulatosan és családiasan rendezték be. Tehát a felső, bejárati szinten van a garázs, ami most a legnagyobb fiának van átalakítva, egy nagyon klassz szoba. Keskeny lépcső vezet az alatta lévő szintre ahol a konyha és a nappali van. Innen egy kis terasz nyílik, ahonnan szintén gyönyörű a kilátás. Alatta pedig a hálószobák és a fürdőszoba van. Ildikó végtelen kedvességgel halmozott el minket, azt sem tudta mivel kínáljon. Nagyon finom teát főzött ami engem az ovis citromos teára emlékeztetett :) A konyhában is hatalmas ablak van, mosogatás közben elmélázhat az ember az élet nagy dolgain amíg a messzi távolt nézi :) Mit mondjak, el voltam ámulva a lányaimmal és Tibivel együtt, hogy milyen otthonos lakásuk van, milyen szépen összeszedtek mindent. Hát még akkor hogy elámultam, amikor megmutatta, hogy mitől szeretnének "megszabadulni" általunk! Egy nagyon szép dupla ágy, matraccal, egy szuperklassz emeletes ágy aminek az aljában még íróasztal és polcok is vannak, egy álló polc, egy ebédlő asztal nagyon kényelmes székekkel! Ezt még álmodni sem mertem volna! Mindezt úgy adta elő mintha legalábbis mi tennénk szivességet azzal hogy elvisszük, mert nekik a nyakukon van és nem tudnak vele mit csinálni. Életem végéig hálás leszek nekik. A két kisfiú Daniroy (3 éves)  és a kisbaba  nagyon aranyosak voltak, a lányok eljátszottak velük. 
Aisa még fel is vehette a picit, aminek nagyon örült. Megbeszéltük, hogy elintézzük a szállítást és a következő héten elhozzuk a cuccot. És persze azt is, hogy szívesen összejárunk velük, és ha segítségre van szükségük akkor nagyon szívesen jövünk és amit tudunk segítünk. Másnap Ildi fel is hívott, hogy kedden a kisbabával kórházba mennek kivizsgálásra mert találtak a szívén egy lyukat (!) és Daniroyra vigyázni kellene addig. Mivel mi épp abban az időben a munkaközvetítőnél leszünk, Debit megkértem, hogy menjen Ildikóval. 
Debike este a sok ajándékért cserébe lerajzolta a kisbabát amit Ildikónak adunk, remélem örülni fog neki! 
A másik kedves ismerősünk Mariann a férjével segít elhozni a cuccokat. Remélem hétvégén velük is találkozunk, a lányai hasonló korúak mint Debi és Szula, talán  még egy suliba is fognak járni. 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése