2012. augusztus 27., hétfő

Bank Holiday

Ma bank holiday van. Ez egy állami ünnep az Egyesült Királyságban és Írországban 1871 óta. Ilyenkor a bankok és a vállalkozások zárva tartanak, valamint munkaszüneti nap van a dolgozóknak. Sok üzlet mégis nyitva tart. Ma terveztem a mosást a mosodában, de sajnos zárva van :(( így holnap tudok csak menni, ha a munkából hazajövünk. Az idő is egy kicsit borongós, bár 18-20 fok körül van. Szerencse, hogy a kirándulásunkat nem mára terveztük.
Holnaptól péntekig újra a sütigyárban dolgozom. A kezem szépen javult, de elővigyázatosságból vettem gumikesztyűt is magamnak. Korán kelünk és általában 3/4 6-kor a buszmegállóban vagyunk, ahol ha szép idő van, ez a látvány tárul elénk.

Azért nem rossz...
Ma elmegyünk a Rainbow Hotelbe, mert meghirdettek egy room attendant (szobalány) állást, ami állandó műszakban reggel 9-től du. 14.30-ig lenne és az pont jó lenne, mert szeptembertől Aisa suliba fog járni, és muszáj lesz vinnem-hoznom őt, ráadásul kb. 15 percre van tőlünk, még buszra sem kell szállni.
Már van itt egy referenciám, hiszen a Finlake Holiday Parkban takarítottam a házakat, így már szimpatikusabb a jelentkezési lapom. Mert kinek kell egy magyar nő, aki otthon kereskedő, vagy titkárnő volt? Nekik sokat számít,  ha már itt volt valami munkád, és erre pont alkalmas a munkaközvetítő, mert a kellő tapasztalatot és referenciát beszerezhetjük itt. Remélem elég lesz egyelőre ennyi is :)

5 megjegyzés:

  1. A brixhami kirándulás jó bulinak tűnt. :) A fényképek meg még jobbak. Most már legalább arcokat is tudok kapcsolni a fejemben a nevekhez, hogy ki kicsoda...
    Szurkolok neked, hogy összejöjjön ez a meló és felvegyenek! Azért gondolom nagy megkönnyebbülés lenne, ha lenne állandó munkád és nem kellene mindig arra várni, hogy vajon lesz-e valami ideiglenes. Bár ahogy elnéztem az eddigi bejegyzéseidet, azért azoknak a mennyiségére se lehet panasz. Szerintem ez csak a rossz magyar beidegződés nálam, hogy ideiglenes melóval ne számoljon az ember, mert hogy... nincs. XD De úgy látom, ez odakint máshogyan megy.
    Na mindegy, azért én szurkolok, hogy megkapd azt a szobalányi állást!

    - Lizzy -

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Remélem én is, hogy sikerül. Ha nem... akkor lesz majd más! :))

    VálaszTörlés
  3. Ez a kilátás a buszmegállóból.... 😮 Mások ilyen szép helyre nyaralni járnak! 😊

    VálaszTörlés
  4. Ezt is meg lehet unni...😆 (nem, nem lehet...)

    VálaszTörlés