2012. október 29., hétfő

Aisa szülinapja

Korán reggel még pizsiben
Ez a nap nem volt igazán egyszerű. Szombaton költöztek ki tőlünk Adriennék, este pedig érkezett Michelle, Debi legjobb barátnője Magyarországról. 
Aisa, Michelle és Debi
A jövés menés miatt inkább úgy döntöttünk, reggel megyünk vásárolni az ebédhez és a tortához való dolgokat. Reggel Szula lázasan ébredt... Szegény elég ramatyul érezte magát, de egy lázcsillapító segített. Tibi elment korán vásárolni, hogy legyen idő mindenre. A busz még reggel hétkor  nem járt... és a TESCO zárva volt...mitöbb 11-kor nyitott vasárnap. Lementem Tibi után, hogy addig se unatkozzon, és vittem a kis elektromos küyünket is mert a villanyórát is fel kellett töltenünk. Buszra szálltunk és gondoltuk, hogy a Sainsburry-be vásárolunk, esetleg már készen vesszük az ebédet és ott van gluténmentes panírozott csirkemell is... A Sainsburry nem a legolcsóbb élelmiszer áruház, de nagyon klassz dolgok vannak benne, de pont gluténmentes csirkemell nem volt! OK, mivel már 11 körül járt (és még tortát is kellett sütnöm) inkább vettünk pizzát, és még egy kis húsleveshez valót is, hogy estére megfőjön. Három hónapja nem ettünk húslevest, pedig otthon minden hétvégén volt és már nagyon hiányzott. Nem mondom, hogy nem ugrott ki a szemem a blokk láttán...
Közben telefonáltak a lányok, hogy Debi is belázasodott, 39,5 fok a láza! Telefonáltam Vikinek és Ildikónak, hogy a délutáni szülinapozás lefújva, legalábbis részükről, mert Jázmin, Daniroy és Kumar is jött volna, és két lázas gyerekhez nem szívesen engedtem volna őket.
Felszálltunk a 32-es buszra, megpakolva cuccokkal, és persze rossz megállóban szálltunk le, ráadásul Tibi még az egyik kedvenc baseball sapkáját is a buszon felejtette.
Ahogy hazafelé caplattunk megpakolva arról beszéltünk, hogy ennyi balszerencse három hónap alatt nem ért minket mint ezen a napon. 
Aisa segített a tortája elkészítésében (ez volt a kívánsága) és a délután már sokkal nyugisabban telt, szűk kis családi és baráti körben. 
Csokikrémes piskótatorta fehér marcipánnal, rózsaszín cukormázrózsákkal és ezüst  cukorkagolyókkal :P
  

Meglepődés...





Aisa nagyon örült a tablet-nek, végre már nem kell arra várni, hogy mikor adja valaki neki oda a gépét, hogy internetezzen vagy játsszon. A torta isteni lett és estére inycsiklandó húsleves illat járta be a lakást. 
husileves, végre!
Ildikó is megérkezett egy igazi varázsló tollal és egy csokiszívvel kedveskedett Aisának., aztán egymás szavába vágva ecseteltük a mai napunkat de már nevetve a saját bénaságainkon. 


Este kiosztottam a gyógyszereket és mindenki nyugovóra tért. Nem így képzeltem el ezt a napot, de lehetett volna rosszabb is. A lényeg, hogy Aisa örült és jól érezte magát (szerencsére ő még nem beteg). Ma hajnalban már ott volt az ágyunkban és nyomkodta a tablet képernyőjét, hogy a sok jókívánságra válaszoljon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése