2012. október 18., csütörtök

Gyors hírek

Híreink röviden:

Aisa múlt hét óta köhög, nem volt három napja suliban. A doki tegnap azt mondta, hogy ne adjak neki köhögéscsillapítót, mert akkor nem szakad fel a váladék. És miért nem volt suliban? Kérdezte...
Mert köhögött? ÓÓÓ, attól még nyugodtan mehet.... No comment...

Kasey és Aisa

Pénteken meghívtuk Aisa egyik barátnőjét a suliból Kasey-t. Nagy zajongás nem volt :D, inkább mutogattak egymásnak és a laptopon a google fordítóval próbáltak kommunikálni :) Szegénykém már nagyon várja,hogy beszélje a nyelvet. Pedig nagyon sokat tud, mert napról napra új szavakat mond itthon, és olvassa a feliratokat és kijavít ha nem jó a kiejtésem, szerintem pár hónap és lesz bátorsága megszólalni!

Szula a múlt héten remekelt újra a kreativitásban, mert egy sima, fehér tornacipőből, szupervagány, trendi cipőt varázsolt... Ime:




A két hete megrendelt csomagszállítást még nem kezdte el a szállító cég, pedig már nagyon kellene a bőrkabátom és a lányok kabátjai. Az LTS szerint ez azért van, mert 18 óra után macerás nekik felvenni a cuccot... Még két napot adok nekik, aztán más céget bízok meg.

Időjárás: Egyik nap hűvös, napos, másnap esős, meleg. Vagy meleg napos és esős hideg, de soha nem tudom, hogy épp tavaszias hideg van vagy őszies meleg...

Ennyi :D



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése