2012. október 14., vasárnap

Jaj az a negyvennégy...


Mit mondjak, az egyik szemem sír a másik meg nevet, mert elszálltak az évek és jesszusom már 44 vagyok! Hihetetlen. Függetlenül attól, hogy abszolút nem érzem magam ennyinek, mert bármikor felmászom a fára ha kell, vagy az ablakpárkányon egyensúlyozva igazgatom a függönyt védőháló nélkül :) de mégis furi, hogy hipp-hopp már középkorúnak számítok. Hivatalosan csak holnap, de mivel hétvégén ér rá a család, hát ünnepeltünk. Reggel igazi sminkelést és fodrászkodást kaptam Debitől és Aisától, Szula pedig a profi fotós   volt.


Első tervünkben az szerepelt, hogy az isteni csokitortát Vikiéknél fogyasztjuk el délután, délelőtt pedig elmegyünk a Mekibe, és ott eszünk. Aisa néhány hete egy McDonald's-os pályázatra szinezett egy képet és nyert! Tegnap vehette fel a két darab Happy Meal nyereményét és kiteszik majd a falra a képet amit készített! 


Úgyhogy először mentünk a Mekibe, aztán átsétáltunk a Primark-ba, ahol megkaptam a szülinapi pizsimet és otthoni melegítőmet :) Persze a lányok is kaptak pizsit. De mivel Aisa köhögni kezdett néhány napja, úgy döntöttünk, hogy Vikiékhez nem megyünk mert Jázmint megfertőznénk, inkább elhoztuk a tortát amit Tibi a Chantilly-ből hozott és elindultunk lefelé a beach-re, hogy ott fogyasszuk el. A hegyről lefelé vezető lépcsőnél azonban olyan gyönyörű volt a panoráma, és a hatalmas teraszos pihenőn még a szél se fújt annyira és gyönyörűen sütött a nap, hogy úgy  döntöttünk, ennél ideálisabb helyszint nem is találhatnánk a szülinapozásra. Tényleg nem volt még soha ilyen gyönyörű helyen a szülinapom!! A képek magukért beszélnek.




2 megjegyzés:

  1. Hát akkor boldog születésnapot! :) És tökéletesen igazad van abban, hogy nem érzed magad annyinak. Én sem érzem úgy, hogy negyven lennék, olyan, mintha húsz évesen megállt volna az idő. Pont úgy érzem magam, mint akkor, talán csak pár dolgot máshogyan látok azóta, de egyébként minden ugyanolyan. És remélem, hogy ez még így is marad egy jó ideig.
    Tényleg szép helyet választottatok a szülinapozáshoz!

    VálaszTörlés