2020. március 27., péntek

Hírek a Kőrisfa domb köz kettőből

Tegnap este nyolckor egész Nagy Brittania területén tapssal  köszöntük meg az NHS dolgozók kemény munkáját, akik a frontvonalban dolgoznak  és fáradhatatlanok, mert sokszor 12-16 órát töltenek a kórházban a betegek között, amelyek száma napról napra növekszik. Volt, akik megkapták a vírust és sajnos volt olyan is aki belehalt. Mégsem veszik az emberek száz százalékosan komolyan az elszigetelődést és a távolságtartást. Olaszországban negyven orvos és nővér halt már bele a vírusba. Mint kiderült, Boris Johnsson is pozitív lett a teszten és Károly herceg is :(

Még tart a szabadságom de ma bent voltam néhány órát segíteni a Care Home-ban. Egész nap hordanunk kellett a maszkot. Meg kell tanulni lélegezni benne. Nem is tudom az orvosok és nővérek a kórházakban hogy tudják tíz tizenkét órát hordani.






Debi készítette ezt a rajzot Sunnyról
Tegnap este megjegyeztem, hogy Szula akármennyire is bánatos, mert haza kellett jönnie és persze itt most unalmasabb mint valaha azelőtt, de én azért örülök, hogy együtt a család és nem kell aggódnom senki miatt.


Aisa Macskákat néz és tanulja a tánclépéseket. Szerintem szeptemberre az egészet kívülről tudja majd, és persze zongorázni is fog, mert tegnapelőtt este egy egész hosszú részt nyomott le a szintetizátoron, ja és profin fog festeni, rajzolni. :D Egy percig sem unatkozik.

Aisa kanalat faragott (Jól fog jönni egy lakatlan szigeten...)
Tibi bevállalta az itthon maradást a nyolcvan százalékos bérért. Még nem tudni meddig tart ez az állapot egy, kettő vagy három hónapig. Az biztos, hogy jelentős bevételcsökkenés várható, de nem megyünk tönkre, hiszen én még dolgozom és most egyébként is kevesebbet költünk. Még két napom van itthon aztán megyek dolgozni, és próbálom távol tartani magam az emberektől.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése