2015. március 3., kedd

Költöznénk...

Nem férünk a bőrünkbe, de sajnos muszáj valami kellemes, munkához, sulihoz, városközponthoz  közelebbi házat keresnünk. És lehetőleg olyat amelyhez nem egy negyvenötfokban emelkedő utcán lehet feljutni... A tüdőm ugyan duplájára nőtt az utóbbi fél évben és a vádlim mint a beton, de egy fárasztó munkanap után két teli szatyorral nem álmaim netovábbja felkaptatni a pazar kilátású utcánkba. Mert ez egyenlőre az egyetlen pozitivum amit fel tudok mutatni ezzel a házzal kapcsolatban, hogy fantasztikus kilátás van a tengerre és a város egy részére. De ez nem vigasztal meg a sok sok negatívum mellett. Tehát keressük, kutatjuk az ideálisat, ami az egyre szűkülő körben ami az elvárásaink halmazát képezi, lassan lehetetlennek tűnő feladat. 
Amit szeretnénk: 
1. Négy, de legalább három szobás legyen, és a legkisebb szoba nagyobb legyen 4 négyzetméternél.
Itt ugyanis képesek single bedroom-nak nevezni a 2x2 m-es tárolóhelységet, sokszor a wc nagyobb területet kap mint egy ágy.

2. Legyen garázs! Na persze nem az autónak...hanem a kajaknak, bicajnak, paddle board-nak (még nincs, de lesz remélem) ezek sajnos nem férnek el máshol.

3. Egy pici kert, könyörgöm!!

4. A suli gyalog max 15 perc, buszmegálló öt perc...

5. Városközpont, üzletek autóval öt, gyalog max. 20 percre

6. Két wc...muszáj, a családi béke érdekében

7. Kutyabarát legyen a landlord, szeretnénk egy ebet, mert elebetlenedtünk az utóbbi években és szükségünk van egy pajtira, és annyira szeretném a kutyagumit szedegetni hajnali hatkor a nulla fokban, zuhogó esőben...

8. Napsütéses, imádnivaló és persze olcsóbérű, alacsony fenntartási költségű, első látásra beleszerelmesedő otthon legyen...

Csupán ennyi az elvárásunk, semmi több.
Majd szólok, ha megtaláljuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése