2018. június 26., kedd

Kutyabaj 3.

Ma ötkor sikeresen bejutottunk a tenyésztő lakásába és kifizettük a foglalót. Kaptunk érte egy sajtpapírt (egy kissé megviselt kockás noteszpapírra vetve a fontosabb infók ) és három millió tök homályos képet készítettünk a kutyáról és Aisáról, a kutyáról és rólam, a kutyáról és az elmosódott anyukájáról, a homályos kutyáról és a mögötte HDR tisztaságú kandallóról. A pasas azt mondta, nyugodtan jöhetünk máskor is meglátogatni jövendőbeli családtagunkat. Úgy egyeztünk meg vele, hogy július 2O-án hozzuk el, mert az egy pénteki nap, és Asia sulijának is akkor lesz vége.
Arra viszont megkért minket, hogy jövő péntekig küldjük el a kutya nevét, mert azt fogja a chip-re ráiratni. Azt is megtudtuk, hogy május 23-án született. A kis nokedli nagyon álmosnak tűnt, nem volt túl élénk. Úgy látszik alvásidőben mentünk, mert a többi is nyugisan bóbiskolt valahol. Az anyukájuk nagyon aggodalmasan jött, ment közöttünk és hol engem nyalt képen, hol Aisát. Kivédeni szinte lehetetlenség volt, mert lesből nyalt a kis bestia.
Hazaérve két óra tanácskozás után, amit a három pici lányom egymás túlordibálásával töltött, megegyeztek a névben.
Szó volt ezekről: Lufi (ezt Aisa már régóta akarta, de nem tudta, hogy az angolok ugyanúgy ejtenék ki mint mi) Lili, Mogyi, Sniffy (de ki tudja, hogy olyan szimatolós lesz-e?) és még millió más név röpködött a levegőben, majd végül megegyeztek abban, hogy Snoopy lesz a neve. Mondtam, hogy a Snoopy az nem fehér és fekete volt? Azt felelték, hogy 2O18-ban már barna is lehet a Snoopy.
Ebben igazuk van, mert például a londoni színházakban már fekete bőrű kislány játssza a Harry Potterből jól ismert (vörös hajú és fehér bőrű) Hermionét, és a múltkor láttam az Annie c. film egy feldolgozását amelyben (az egyébként vörös hajú és fehér bőrű Annie) egy színes bőrű kislány bújt a főszereplő bőrébe, ami nagyon is cuki volt. Tehát, miért is ne lehetne Snoopy egy barna és fekete kiskutya? ( aki ráadásul kislány...:)
Folyt.köv.
Update: A legújabb fejlemények szerint Sunny lesz a neve... :)






1 megjegyzés: