2010. január 6., szerda

változások

Jó volt hétfőn a kollégákkal találkozni, bár egy kicsit álmosan kezdődött a napunk. Főnökeink bejelentették, hogy nagy változások lesznek a cégünknél, emiatt nagy volt az izgalom. Tavaly decemberben egy új kollégával bővültünk, Péter személyében aki úgy néz ki, hogy a kis csapatunkba beleillik, hiszen ugyanolyan lelkiismeretes, jóindulatú mint egymással szemben mindannyian vagyunk. A kereskedelem átalakul egy kicsit, de ami hidegzuhany volt az a fizetésünkkel kapcsolatos, ugyanis az eddigi fizunk 30%-át lecsippentik és ezután az lesz az alapbérünk, az eladott gépek után pedig jutalékot kapunk. Mostmár csak reménykedünk, hogy el is adunk valamit, hiszen a tavalyi év elég nyögvenyelős volt. Pár hónapig biztosan nem lesz főnyeremény a fizetésem, de talán ha beindul ezekkel az új ötletekkel, menni fog... A remény hal meg utoljára...
Bonifác fórumát nézegetve, új képeket találtam az én kedves kis labimról, aki sajnos már nem a családunk része. Ideiglenes befogadója viszont minden tőle telhetőt megtesz, hogy jól érezze magát, aminek nagyon nagyon örülök! Úgy néz ki, hogy gazdijelölt is van, és drukkolok, hogy jó családba kerüljön az én is ebem. Hiányzik.
Bosszantó, hogy a Télapó csúnyán elbánt velünk, mert pont karácsonykor és a szünetben nem rázogatta úgy a szakállát, mint most, amikor dolgozni kell jönni. Ma egésznap vakarózik az öreg és itt a városban is mindent szép fehér hó lep, kivéve az úttesteket ahol tengelyig gázolnak az autók a sáros latyakban. Én meg csak ugrálok jobbra balra, nehogy egy-egy fröccsentés engem találjon el. Mocsok autósok :)

1 megjegyzés:

  1. Hát igen az autósok, úgye milyen rossz, amikor melléd érve belehúznak, és lehetőleg úgy, hogy a pocsolyába hajtanak?

    VálaszTörlés