2024. augusztus 8., csütörtök

Nyesszanyosz, ma van a nagy nap!

 Amikor három éves voltál, csinos fehér ruhácskádban illegetted magad a fényképezőgép előtt mint a legapróbb koszorúslány Niki és Péter esküvőjén. Niki volt sokáig a bébiszitterünk ami barátsággá alakult az évek során. Majd attól a naptól kezdve, amikor megláttad Krisztit, apa tesóját menyasszonyi ruhában, “nyesszanyosz”lett a neve, mert így tudtad csak kimondani. Évek múltán is nyesszanyoszként emlegetted őt. 

Hát, most itt az idő, hogy Te is “nyesszanyosz” legyél és bár ez egy “előesküvő” nem nagy szertartás (ahogy Te emlegeted), de a lényeg megmarad. Nem csak Te, hanem a benned fejlődő apró kislány is részt vesz ezen a kis szertartáson.

Az idő nem olyan amire számítottál, de ez csak még emlékezetesebbé teszi a napot. Májusban születtél, egy olyan napon, amikor dörgött, villámlott, ömlött az eső és a kispatak, ahol éltünk, kiöntött, medréből elárasztva erdőt, mezőt ami az útjába akadt. Nos, mit vártál az esküvőd napján? Igaz most nincs mennydörgés, villámlás, de az itt, Angliában egyébként is ritkán fordul elő. 

Bár ez nem változtat a kapcsolatotokon, hiszen kilenc éve éltek együtt, boldogságban, jó szövetséget alkotva egymással, ez a kötelék még szorosabbá teszi ezt a szövetséget. 

Köszönöm, hogy így döntöttetek!  Tibi, remélem Te is ott leszel velünk!














8 megjegyzés:

  1. Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak.

    VálaszTörlés
  2. Szívből gratulálok a fiataloknak, sok-sok boldogságot a közös életükben, és még többet a kislányuk születése után! Igazán szépek együtt! <3

    VálaszTörlés
  3. Bensőséges, szép írás, a nem kevésbé szép lányaiddal a képeken.
    Minden jót kívánok a friss házasoknak!
    Panni

    VálaszTörlés
  4. Gratulalok! (Elkepesztoen jok a fekete-feher kepek!)

    VálaszTörlés
  5. Szívből gratulálok, gyönyörű volt a menyasszony és a lányaid is nem kevésbé. Jó egészséget és sok boldogságot kívánok :)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok sok sok boldogságot kívánok.

    VálaszTörlés
  7. Köszönjük szépen a jókívánságokat! ❤️

    VálaszTörlés