2014. október 28., kedd

Szülinapi meglepetések (Aisa 11.)

Imádom a meglepetéseket, vagyis a kellemes meglepetéseket és főleg akkor ha én okozom őket valakinek akit szeretek...
Már annyira várta, hogy végre szülinapja lehessen...
Néhány nappal előtte viszont az osztályával egy négy napos kirándulásra mentek  Skern Lodge-ba, ami egy nagyon érdekes tábor. Már előre izgultam, hogy minden rendben lesz-e , vettünk mindenfélét a túléléshez :P vizesruhát, bakancsot, fürdőruhát stb. amire feltétlenül szüksége lehet. Szerencsére egy gyönyörű napos reggelen indultak, ami megnyugtató volt, mert előtte napokon keresztül igen heves esőzések voltak. 
Gondoltam, amíg odavan a gyerek, egy picit valóra váltom az álmodozásait a szobájáról, no nem olyan égbetörő álmok, de egy szép szín a falon, egy kedves függöny, ami pont passzol az ágyneműhöz és egy nagy falmatrica ami egy szirén sziluettjét formázza. Három délutánunk volt a kivitelezésre, a lányok is sokat segítettek. 



Most el kell hogy mondjam, hogy a Dulux az egy fantasztikusan jó festék! (ez itt a reklám helye) De tényleg, hihetetlen gyönyörű színe van és tökéletesen fed. Azon kívül egy két és fél literes festékre az van írva hogy 34 négyzetméterre elég, amit nehezen hittem el. De a 15 négyzetméteres falfelületre pont a fele fogyott el!!! Szóval jól sikerült. Nem mondom hogy ripsz ropsz sikerült, de az elképzeléseimhez képest szinte tökéletes lett! Az ágyneműt és a függönyt az internetről rendeltük és másnap már itt is volt. Vettem egy fantasztikusan szép kincsesládikát a TKMax-ban, mert a lány szereti elrakosgatni a számára fontos emlékeket. A falmatrica sajnos nem érkezett meg egy nap alatt pedig azt irták róla, de a lényeg készen lett ahogy reméltem, és amikor végre megérkezett a nagy bőröndjével a hosszú útról és benyitott az üti-kopi kis szobájába, hát szó szerint elakadt a szava és még sikítani is elfelejtett. 


A következő néhány napban még volt szülinapozás bőven, másnap megérkezett a falmatrica, valamint a Debi által rendelt levél a Hogwarts Varázsló és Boszorkányképző suliból, hogy 11. szülinapja alkalmából várják az új tanév kezdetén, akárcsak a kedvenc könyvében Harry Pottert.

Majd tortázás is volt, és barátnős ittalvós, és az igazi szülinapi napján pedig a család, vagyis a tesóim családja és az egyik itteni legjobb barátnőm Ildikó és a két kisfia jött el felköszönteni Aisát. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése