2013. október 28., hétfő

Aisa 10 éves

Ma van a legkisebb királylány születésnapja! Az elsõ X :) Tegnap volt a bulija és az egyik ajándékát saját maga készíthette el. Mégpedig Exeterben a Build a bear! shopban. Ebben az érdekes boltban megtervezheti a saját plüssállatát. Adhat neki hangot, illatot, szivet (ami dobog is), kap születési anyakönyvi kivonatot és kiegészitőket is választhat hozzá. Aisa egy mopszot választott, eper illattal (nem is vizeskutya szaggal) megpuszilta a szivet amit aztán a gondos kezek elhelyeztek a kutyusba, segitett kitömni  kellő puhaságúra majd egy nyakörvet és kutyakosarat választott neki majd elnevezte Bonbonnak.



Szerintem ennél személyesebb nem is lehetett volna az ajándék. Először meglepetést szerettünk volna, de mivel amit kinéztünk valamikor a Disney boltban, már nem volt elérhető, ez tünt a legjobb ötletnek. És bevált! 
Délután jelmezes buli volt a barátokkal, akik sok kedves ajándékot hoztak neki. 









Éjjel nagy vihar volt, a tornádó erejű szél órákon keresztül nem hagyott bennünket aludni. De szerencsére ma nem volt már suli, mert elkezdődött az őszi szünet. Csütörtökön Halloween lesz, ami újabb izgalmas előkészületeket igényel. Már meg is vettük a dekorációt, hogy jó ijesztő legyen a házunk :D Aisa cukorkát gyűjt újra a barátaival.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése