2013. május 25., szombat

Híreink röviden májusban

Sikerült beszereznünk egy szuper príma mosogatógépet, majd néhány hét múlva ugyan abból a használtcuccos boltból egy óriási Hotpoint hűtőt.


A hűtő már nagyon kellett mert a Vikiéktől kapott minihűtő tökéletesen szuperált, de sajnos csak apró dolgok fértek bele, és a nagyobbak nem.
Közben megláttunk egy bőr kanapét és beleszerettünk. Szinte kifogástalan állapotban van, csak a két alsó oldalán van kibolyhosodva a bőr (gondolom valami cica :) A hűtőt és a kanapét együtt jutányos árra sikerült lealkudnunk úgy hogy még ingyen ki is hozták másnap :)))

Felfedeztük az egy utcára lévő játszóteret ami nagyon hangulatos. Szulának legjobban egy wc pumpára emlékeztető forgó játék tetszett.



Tegnap Aisa sulijában Disco volt :) este hattól nyolcig. Nagyon készült rá,  csinin fel is öltözött. Sajnos képet a Disco-ról nem készítettem,mert itt nem lehet csak ÚGY gyerekeket fényképezni, mert rád szólnak. Engedély kell hozzá. De hátha a honlapjukon fent lesz néhány nap múlva. Aisa nagyon jól érezte magát, nagy buli volt :D
Most két szabadnapot kaptam hétvégére, ami nagy ritkaság és bónuszként este felhívott a főnököm, hogy a jövő hétvégi egy szabadnapomat nem cserélném-e el a mostani hétfőre. Naná hogy elcseréltem. Most ugyanis bank holiday lesz hétfőn, tehát mindenki itthon lesz. Tudunk kirándulni, és közös programokat szervezni. 
Tegnap óriási jégeső volt, de amint közeledett még le tudtuk kapni a szivárványt.


1 megjegyzés:

  1. Hát a jégeső nem jó, de a szivárvány gyönyörű, az tuti. Nagyon tetszik a hűtőd, irigyellek érte! :)

    VálaszTörlés