2013. június 5., szerda

English summer...

Szinte hihetetlen, de hetek óta folyamatosan gyönyörű idő van. Napsütés 20-22 fok, ami azért a mi teraszunkon kb. 25-27 fok inkább, mivel teljesen szélvédett. A szép zöld angol gyep a golfpályán szinte megsárgulni látszik, pedig az itt nagyon ritka. Azt mondják az angolok, hogy rég nem volt itt folyamatosan ilyen jó idő, bár mindíg hozzáteszik, hogy holnapra úgyis elromlik. Mi pedig optimistán azt mondjuk, hogy nem fog. És valóban, minden reggel madárcsicsergős kissé hűvös de egy vékony kardigán elég. Aisa már nem harisnyát hanem térdzoknit hord a szoknyájához :) Délután a frissen lenyírt fű illatát hozza a szél, és mivel már hetek óta nem esett, előkerültek a locsolókannák, slagok és bőszen locsolják a zöldet a szomszédaink. 
Sajnos mi dolgozunk, de délután ha van időnk, akkor lemegyünk a tengerpartra. Furcsa nagyon még, hogy ilyenkor este fél tízkor még szinte süt a nap, és reggel fél ötkor pedig már világos van. És még június közepéig hosszabbodnak a nappalok...


Aisa pörög-forog, sirályok rémálma :)


A lusták...
kuckó


A suli még jó másfél hónapig tart Szulának és Aisának. Debi viszont mindent elvégzett amit erre az évre a választott kurzusban előírtak, ezért nem kell mennie többet. Jó hir, hogy jelentkezett a Torquay Academy-ban induló six form-ra, ahol a hiányzó GCE-t és az A leveleket el tudja végezni két év alatt.  Tegnap érkezett levél tőlük, hogy behívják egy interjúra, remélem ez jó jel. Tudják, hogy Szula testvére, és mivel Szula elég jó tanuló, szerintem szívesen veszik, ha oda szeretne menni ő is. Szula is boldog, hiszen nem kell egyedül mennie reggelente a suliba, és napközben is találkozhat a tesójával. Végre normális tanuló lesz újra, nem háromszor egy héten bejárós beauty therapist-a :))

2 megjegyzés:

  1. De jó nektek... Mi itt Győrben küzdünk az árvízzel, de legalább itt sem esik az eső. :) Még pont az kéne most... Remélem, a ti jóidőtök is kitart még egy darabig!

    VálaszTörlés