2020. szeptember 26., szombat

Egyetem a járvány idején


 Szulát elköltöztettük Sheffieldbe. Félúton észrevette, hogy a csini ruhái a szekrényben maradtak a zippzáros védőhuzatban, úgyhogy másnap adhattam fel gyorspostával egy nagy dobozban. Mondjuk szegény nem nagyon tudja őket egyelőre hordani, mert a vírus második hulláma lassan elindult felfelé itt Angliában is, ami azt jelenti, hogy korlátozva van a szórakozóhelyek nyitvatartásai és legfeljebb csak hat ember "csoportosulhat" egyszerre. 

Azóta küldi a képeket, hogy milyen kajákat főzött, mert végre kihasználhatja a konyhát. Néha halálra unja magát, néha jókat társasoznak, szóval összecsiszolódnak lassacskán. Az írta hétfőn kezdődnek az órák, de egyelőre elég kevés órája lesz, és az is online. Ettől függetlenül ugyanannyiba kerül az egyetem, mint az azelőtti években, amikor rendszeresen bejártak az egyetemi órákra, programok voltak a tanulmányaikkal kapcsolatban és maximálisan ki lehetett használni az egyetemi könyvtárat is. 

Mindenesetre most jól érzi magát, és reméljük, hogy a következő évtől változnak a dolgok vagy legalább valami visszatér majd ami emlékeztet az elmúlt időszakra...








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése