2017. szeptember 7., csütörtök

Suli..újratöltve

Ma elkezdődött a suli. Egészen teljes két napig fog tartani azután hétvége következik, hogy a gyerekek a megrázkódtatást valahogy megpróbálják kiheverni és hozzászokni a gondolathoz, hogy következő héten teljes öt napot kell gályázni, hogy hétvége legyen újra.
Szula utálja, mert a barátai elmentek, és ő kénytelen még egy évet lehúzni, hogy összehozza azt a fránya ABB eredményt ami a Sheffield Uni felvételének az előfeltétele. Ebben az évben nem jött össze sajnos de az A level eredmények megmaradtak így az egyik tantárgyat javítja csak és felveszi a business-t másodiknak. Nem írigylem. Egyébként is nehezen barátkozik és az utolsó évben néhány barátot szerzett a suliban (kilencedik óta jár oda) és most újra egyedül maradt.
Aisa stresszel, hogy mikor kezdenek már rendesen tanulni és házit kapni stb, mert míg nincs órarendje és nem rendszerezheti a tantárgyakat, hogy mikor mit kell csinálni addig az idegösszeomlás határán van. Az új cipőket sarok résznél tegnap kikalapáltam és előre felragasztották a tapaszokat, hogy még véletlenül se törje fel a lábukat hazáig, de Aisának mégis sikerült sántikálva hazajönnie. A legrosszabb az egészben, hogy holnap is ugyanabban a cipőben kell mennie, nem vehet fel mást arra hivatkozva hogy ez feltörte a lábát, mert nem engednek csak fekete (nem edző) cipőt.
Az utcán megjelentek a különféle egyenruhában slattyogó, siető, idétlenkedő és az úttestre egymást kilökdöső gyerekek. Szóval gyorsan vége lett ennek a rövid nyári szünetnek és hurrá újra nyitva a suli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése